Loading... Please wait...

Comenzi telefonice

Orange:
0740.861.068
Cosmote: 0765.356.868 Vodafone: 0730.353.112

Newsletter


Reselleri

Sunteti service ?

Aveti nevoie de produse rapid ?

Doriti un furnizor stabil si serios ?

Ati nimerit unde trebuie!

Echipa ServiceTag ofera catre reselleri persoane fizice si juridice reduceri semnificative!

Daca vrei sa devii colaborator trebuie sa suni la oricare dintre numerele afisate si sa ceri oferta pentru reselleri sau sa completezi formularul si te vom contacta noi deindata.

Vei avea reduceri de pana la 30% si chiar transport gratuit!

Servicetag.ro - Importatori directi pentru orice componenta laptop ( ecran / display lcd / led , procesor , cip video , memorie , hard , placa de baza , placa video , carcasa , tastatura , incarcator , baterie etc. ).

Aducem orice piesa / componenta in maximum 24 ore chiar daca nu este in stoc. La noi gasiti orice , oricand!

Reparam orice tip , model de laptop netbook sau notebook .
Reparatiile se fac insotite de garantie de 3 – 24 luni in functie de defectiune si de starea de uzura a laptop-ului.
Lucram cu cea mai noua tehnologie din domeniul reparatiilor microchip.
Schimbam orice tip de chip BGA sau PGA .
Echipa noastra va sta la dispozitie cu diagnosticare gratuita si consultanta gratuita.Lucram cu toate marcile de Laptop : Dell , HP , Compaq ,  Sony Vaio ,  Lenovo / IBM , Fujitsu , Acer , Toshiba , Alienware , Samsung , Panasonic , Asus , Emachines , Packard Bell , Gateway , Apple Macbook / Macbook Pro / Macbook Air etc.

Despre noi

Lucrand din anul 2002 in vanzari pe segmentul IT si cu o vasta experienta in webdesing si promovare echipa Servicetag.ro isi propune sa ofere clientilor persoane fizice sau juridice,toate tipurile de servicii it, de la webdesign pana la servicii de reparatii electronice folosind tehnologie aliniata la cele mai ridicate standarde internationale .

Punand calitatea inainte de toate, nu uitam ca, pentru dumneavoastra, clientii nostrii, pretul are cel mai mare impact si de aceea va oferim oferte competitive la o calitate foarte ridicata.

Aceasta oferta este una dedicata clientilor nostril fideli sau a noilor colaboratori pe care dorim sa-i fidelizam prin tarife mici , calitate si seriozitate ! De aceea aceasta oferta include 3 planuri de reduceri valabile produselor si serviciilor noastre dupa cum urmeaza:

  1. -10% pentru clientii ce cumpara in valoare de 1000 lei pe luna
  2. -20% pentru clientii ce cumpara in valoare de 5000 lei pe luna
  3. -30% pentru clientii ce cumpara in valoare de 10000 lei pe luna

Pentru a intra in programul de reduceri trebuie sa iti creezi un cont pe site-ul nostru si sa ne dai un mail in care ceri sa fii partener . Primele 3 luni vei avea reducerea de -10% chiar daca nu vei atinge plafonul stabilit. In cazul in care depasesti un plafon se va aplica reducerea respectiva planului.

Pentru informatii suplimentare puteti contacta contacta departamentul nostru de relatii cu clientii la numarul 0763999901 sau puteti trimite un mail completand datele de mai jos:


   Nume complet:
*  Adresa email:
   Numele companiei:
   Numarul telefonului:
   Numarul comenzii:
   RMA Number:
*  Detalii:
*  Verificare Captcha:

Va rugam introduceti caracterele din imagine in casuta.

img