Loading... Please wait...

Comenzi telefonice

Orange:
0740.861.068
Cosmote: 0765.356.868 Vodafone: 0730.353.112

Termeni, Conditii

Newsletter


Termeni, Conditii

Termeni si Conditii

Va multumim pentru vizita!
Dupa finalizarea comenzii pe site-ul www.servicetag.ro un operator va suna si se vor stabili de comun acord detaliile legate de livrare!

 
Conditii generale privind livrarea si garantia componentelor de laptop

 
GARANTIA PRODUSELOR:

    Orice componenta achizitionata trebuie sa functioneze pentru scopul si/sau laptop-ul mentionat in comanda dvs.
    La receptia componentei daca se considera ca piesa furnizata de noi nu este potrivita sau/si prin montare in laptop ar putea aduce defectiuni ei si laptopului nu o folositi si semnalati orice problema catre ServiceTag.ro .
    Componenta livrata trebuie sa fie montata pentru scopul pentru care a fost achizitionata si in conditiile recomandate de producator. Toate operatiunile de montare a componentelor trebuie efectuate intr-un service autorizat si de personal calificat. ServiceTag.ro isi rezerva dreptul de a solicita documente de la service-ul la care ati efectuat montajul.
    Piesele comercializate beneficiaza de garantie 6 sau 12 luni cu obligatia ca toate operatiunile de montare sa fie efectuate de personal calificat si exploatarea acestora sa fie in concordanta cu specificatiile producatorului.

Atentie: ruperea sau deteriorarea sigiliului duce la pierderea garantiei!!!

    Daca piesa livrata nu este compatibila cu cerintele clientului din vina vanzatorului clientului i se vor returna banii sau inlocui produsul pe cheltuiala furnizorului in urmatoarele conditii:
        Componentele trebuie returnate in maxim 7 zile de la primirea acestora.
        Componentele trebuie returnate in ambalajul original insotite de factura si certificatul de garantie.
        Piesele trebuie returnate impreuna cu toate celelalte accesorii care au insotit-o la livrare.
        Nu este permisa dezansamblarea piesei.
        Componenta trebuie sa fie intr-o stare perfecta optica (fara zgarieturi, stersaturi, etc.) si sa fie respectate conditiile de manipulare, transport.
    In cazul defectarii produselor achizitionate aflate in perioada de garantie termenul de solutionare este de 30 de zile. Garantia se prelungeste cu termenul cat produsul se afla in custodia vanzatorului.

CONDITII DE LIVRARE

    Dupa confirmarea telefonica a comenzii componentele vor fi livrate prin curier rapid (Fan Courier).
    Comenzile se livreaza exclusiv in Romania!
    Costul livrarii produselor este de 20 RON / colet (TVA inclus) indiferent de locatie - in raza curierului.
    Pentru doua sau mai multe produse se va plati taxa de transport pentru o singura bucata (20 lei), indiferent de numarul de bucati comandate.
    Aveti transport gratuit pentru comenzi ce depasesc 1000 lei!
    Livrarea produselor se face in 24h exceptand situatiile neprevazute cum ar fi: ninsoare abundenta, drumuri inchise / blocate, inundatii, cutremure, etc.

Numere de telefon de contact pentru firmele de curierat:

Fan courier: 021.9336 (apelabil din Bucuresti) 021.9336.000 (Apelabil din provincie)


Ridicare de la sediul

    Ridicarea produselor se face personal de catre client de la sediul ServiceTag.ro din Bucuresti. Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 9:00-19:00. Vizita clientului la sediu se face numai cu programare prealabila in urma contactarii unui operator sau sunand la unul dintre telefoanele afisate la sectiunea Contact.
    Achitarea se poate face cu numerar sau prin transfer bancar. In cazul achitarii prin transfer bancar, clientul poate ridica produsele numai dupa intrarea banilor in contul nostru.
    Avantajele ridicarii comenzii de la sediul consta in faptul ca nu se percep taxe suplimentare, preturile produselor fiind cele afisate pe site. Clientul are dreptul si posibilitatea sa testeze produsul inainte de a-l cumpara.

TERMENI GENERALI:

    ServiceTag.ro isi rezerva dreptul de a opera modificari ale preturilor afisate pe site fara o notificare prealabila. In acest sens daca rezulta diferente de pret comanda va fi livrata doar dupa acceptul si confirmarea telefonica sau prin e-mail / fax a clientului.
    Exista posibilitatea ca unele produse afisate pe site sa nu fie disponibile pe stoc. Pentru astfel de situatii se poate conveni o alta data de livrare sau anula comanda.
    Imaginile atasate produselor sunt proprietatea ServiceTag.ro si sunt cu caracter informativ.