Loading... Please wait...

Comenzi telefonice

Orange:
0740.861.068
Cosmote: 0765.356.868 Vodafone: 0730.353.112

Newsletter


Transport

Transport

Livrarea produselor SERVICE TAG se face in maxim 24 de ore de la data validãrii comenzii pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa, fara a impune o limita a valorii comenzii. Pretul transportului este de aproximativ 18-30 de lei per colet (depinzand de suma si greutate)si se livreaza prin FanCourier in limita teritoriala a companiei. Pentru zonele fara acoperire de Fancourier se poate trimite si prin GLS sau Posta Romana dar cu o specificare telefonica in prealabil.

Dupa confirmarea comenzii, termenul de livrare va fi comunicat de catre departamentul nostru www.servicetag.ro, in cazuri exceptionale ale conditiilor meteorologice nefavorabile sau a blocajelor rutiere pot aparea intarzieri de livrare, care vor fi comunicate de catre echipa noastra pentru stabilirea unui nou interval privind efectuarea transpotului.

Returnari


Conform ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, poti solicita returnarea produsului in termen de 10 zile lucratoare.

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

Returnarea se poate face cu respectarea urmatoarelor conditii:

    În cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie să fie desfăcut - produsul trebuie returnat sigilat.
    Cheltuielile de transport sunt suportate de client.
    Produsul trebuie sa fie in ambalajul original.
    Daca produsul sau ambalajul acestuia prezinta urme de deteriorare hard cat si soft ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a acestuia.
    ServiceTag.ro va inapoia contravalorea produsului in cel mult 30 de zile de la acceptarea returului.